Het bestaande park ’t Giethmenseveld

Bungalowpark ’t Giethmenseveld is een zeer aantrekkelijk bungalowpark dat temidden van een uitgestrekt bos en aan de voet van de Lemelerberg ligt. Natuur, rust en privacy zijn dé kenmerken van dit park.

Het park is omringd door mooie natuurgebieden, zoals zandverstuiving “De Sahara”, vennetjes en prachtige heidevelden op de Archemer- en Lemelerberg. Er zijn vele schitterende wandel- en fietsroutes uitgezet die langs verschillende bezienswaardigheden leiden. De afstand tot het gezellige, toeristische stadje Ommen is zo’n 6 km.

Accommodatie

De huidige bungalows op het bestaande park ’t Giethmenseveld zijn gerieflijk ruime bosbungalows, waarvan de meeste in particulier bezit. De bungalows hebben een overdekt terras en sommige hebben een binnen/buiten open haard.

Faciliteiten

Receptie met info-balie, verwarmd openlucht zwembad (mei-september), tennisbaan, jeu de boulesbaan, speeltuin en speelveld, wasserette, fietsverhuur en warme broodjesservice.

Website

Het bestaande park heeft een eigen website met meer informatie over o.a. vereniging van eigenaren, verhuur en verkoop van bestaande bungalows:
www.hetgiethmenseveld.nl
 

Meer informatie? klik hier!

Contact

Bungalowpark 't Giethmenseveld
Hogeveldsweg 26
8147 RJ Giethmen

0346 - 286584